The two tower blocks are oriented to capture the best views of greenery surrounding this urban corner. The units have a unique L-shaped layout to create a sense of vastness and transparency while maximizing cross-ventilation to the units. Every unit has a large balcony and every master bedroom has expansive corner views. The private lifts of the units open into a cosy lobby that leads into a dramatic pace with a huge window and the view.

072016-20-ARCWD-WF-DL-Inside-A-R4-06

A system of bay windows and glass fins provide extended space for the bedrooms and a privacy screen. The alternating fins position give the mass a light and clean aesthetic. This reflectivity and visual complexity of glass is exploited to turn the fa├žade with a unique identity to mark this important urban junction.

The double-volume attic units provide a huge lofty feel. In addition, the roof terrace with panoramic views and a borderless roof lounge that seems to extend to infinity are the perfect setting to watch the sunset and to chill out. An outdoor pantry complements the roof lounge. The landscape is urbane with large pavilions fully equipped with outdoor kitchen and dining spaces. The entrance is experienced as a stepped waterscape with screens that define the sequence of courtyards leading to the main pool deck that is a quiet oasis surrounded by cabanas.

072016-20-ARCWD-WF-DL-Inside-A-R4-07